Upute i prijava sažetaka

-

Pozivamo sve autore da pošalju sažetke svojih radova (za predavanje ili poster), najkasnije do 1.8.2022.

Sažeci se prijavljuju putem linka na službenoj internetskoj  stranici kongresa. 

Upute:

Rok za prijavu radova: 1.8.2022.

Obavijest o prihvaćanju radova: 15.8.2022.

VAŽNO
E-postere potrebno je pripremiti na engleskom jeziku.
Predviđeno vrijeme za usmeno izlaganje postera je 3 minute + 2 minute diskusije nakon svakog izlaganja.
Usmena prezentacija postera bit će na hrvatskom jeziku.

Upute za pripremu E-postera
- svaki e-poster mora biti predan online, tj. poslan na mail adresu: e-posteri@arktotech.hr najkasnije do petka, 10.05.2024.
- svaki e-poster mora biti poslan na navedenu mail adresu od iste osobe koja je i prvi autor postera

 
Teme

Glycan biosynthesis and processing
123Glycan

 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU
Korištenjem, posjećivanjem i pregledavanjem ovih mrežnih stranica prihvaćate i suglasni ste s prikupljanjem osobnih podataka korisnika potrebnih za realizaciju naših usluga. Svugdje na našim stranicama, na mjestima prikupljanja podataka, raznim formama i obrascima, nalaze se objašnjenja o svrsi prikupljanja i korištenja osobnih podataka korisnika. Na našim mrežnim stranicama korisnici mogu ispunjavati upit ili rezervacijske forme gdje se također prikupljaju nužni podaci za realizaciju zatražene usluge. Korisnik nije nužan ispunjavati forme, ali ukoliko to učini dborovoljno pristaje na sve navedene uvjete prikupljanja osobnih podataka te korištenja istih u svrhu realizacije naših usluga. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima potrebne za realizaciju naših usluga. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Podatke koje koristimo u promotivne svrhe prikupljamo isključivo putem npr. Newsletter forme gdje je korisnik upoznat u koju svrhu će se koristiti njegova email adresa.
Ukoliko  imate pitanja u vezi s navedenim ili želite s nama provjeriti stanje vaših osobnih podataka te ih ukloniti iz svih naših arhiva i zapisa, molimo vas kontaktirajte nas na email adresu gdpr@spektar-holidays.hr